Jdi na obsah Jdi na menu
 


Domácí soutěž – Hostěrádky Rešov 18.5.2013

mladsi-zaci-1.jpgSobota 18.5. 2013 byla v Hostěrádkách – Rešově dnem ve znamení požárního sportu. Konaly se zde dvě soutěže. Mladí hasiči se utkali ve II. ročníku soutěže O pohár starosty obce, družstva mužů a žen soutěžila v již IX. ročníku noční soutěže pojmenované od letošního ročníku jako Memoriál majora Jana Červinky.

Sobota 18.5. 2013 byla v Hostěrádkách – Rešově dnem ve znamení požárního sportu. Konaly se zde dvě soutěže. Mladí hasiči se utkali ve II. ročníku soutěže O pohár starosty obce, družstva mužů a žen soutěžila v již IX. ročníku noční soutěže pojmenované od letošního ročníku jako Memoriál majora Jana Červinky.

   Soutěže MH se zúčastnilo celkem 5 družstev přípravky, 21 družstev mladších žáků a 13 družstev starších žáků.

   Členové našeho sboru dobrovolných hasičů za podpory obce a sponzorů připravili pro mladé hasiče dvě soutěžní disciplíny, požární útok a štafetu  4 x 60m.

   Naši mladší žáci povzbuzováni množstvím místních diváků předvedli v obou disciplínách bezchybný výkon a obsadili 1. místa.

   Výkony družstva starších žáků poznamenaly v požárním útoku problémy s napojením rozdělovače a ve štafetě chyba při rozvinutí hadic. V letošním roce toto družstvo tedy nenavázalo na loňský úspěch a skončilo na 9. místě v PÚ a 8. místě v štafetě 4 x 60m.

Výsledky mladých hasičů:

Požární útok přípravka

Štafeta 4x60m přípravka

Požární útok ml.žáci

Štafeta 4x60m ml.žáci

Požární útok st.žáci

Štafeta 4x60m st.žáci

 

 PÚ ml.žáci

 PÚ st.žáci

Štafeta 4x6 ml.žáci

Štafeta 4x60 st.žáci

 

 

Náhledy fotografií ze složky Soutěž Hostěrádky-Rešov 18.5.2013