Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soutěž Dražovice 9.6.2013

drazovice.jpgSoutěž kterou pořádalo SDH Dražovice se tentokrát nekonala na Dražovické návsi, ale na fotbalovém hřišti v blízkosti místního koupaliště. Družstva soutěžila v požárním útoku a jednotlivci v běhu na 60 m s překážkami.

Soutěž kterou pořádalo SDH Dražovice se tentokrát nekonala na Dražovické návsi, ale na fotbalovém hřišti v blízkosti místního koupaliště. Družstva soutěžila v požárním útoku a jednotlivci v běhu na 60 m s překážkami.

 Mladším žákům tentokrát útok příliš nevyšel, z důvodu ne zcela ideálně rozvinutého levého proudu a velkému prostřiku obsadili s časem 20,41 6. místo. I toto umístění stačí našim mladším žákům k zisku 1. místa v Vyškovském Soptíku 2012-2013, protože před zbývajícími dvěmi soutěžemi již nemohou být dalšími družstvy bodově předstiženi.

Starší žáci v požárním útoku předvedli velmi dobrý výkon a obsadili 3. místo stejně jako na minulé soutěži v Hlubočanech. Stejné místo jim patří i v průběžném bodování Vyškovského Soptíka.

V soutěži jednotlivců nejlépe z našich členů uspěla Monika Doláková, která zvítězila v kategorii mladších žákyň a před závěrečnou soutěží vede okresní tabulku jednotlivců.

Miroslav Šutera obsadil tentokrát 5. místo, ale i on se udržel na 1. místě průběžného pořadí. Pěkné výkony předvedli ve svých kategoriích i Tereza Kropáčková a  Lucie Šuterová.

Ml.žáci PÚ

ST.žáci PÚ

J-60m Tereza K.

J-60m Monika

J-60m Mirek

J-60m Lucka

 

 

Náhledy fotografií ze složky Soutěž Dražovice 9.6.2013